Petropalatoos

Absorbent oil stains from the sea surface

ایجاد یک وب سایت عالی با انتخاب قالب مناسب شروع می شود

ازجمله مشکلات امروز جهان آلودگی منابع آب­های زیرزمینی به واسطه ی آلاینده­هایی است که از صنایع مختلف به ویژه پالایشگاه­ها و شرکت­های نفتی و حتی در زمان استخراج منابع نفتی وارد آب­ها می­شوند. این ذرات مضر با روش­های متفاوتی وارد آب شده اند و استفاده از آن را برای ما غیرممکن می سازند. حجم پساب­های تولیدی رو به افزایش است و مواد نفتی بسیاری در این پساب­ها وجود دارند. با توجه به این­ که این هیدروکربن­ها به سختی به­صورت بیوشیمیایی تجزیه می­شود و باعث زیان و تخریب زیادی به محیط­ زیست می­شوند، در نتیجه باید در جهت جلوگیری از ایجاد مشکلات ثانویه ی محیط زیستی به دنبال راه حل باشیم. در نتیجه پساب­های نفتی، به دلیل خطرات بسیار زیادی که برای سلامتی انسان، محیط زیست، گیاهان و موجودات آبزی ایجاد می­کنند، تصفیه آن­ها به­شدت مورد توجه قرار گرفته­است. علاوه بر این با توجه به حجم زیاد پساب­های نفتی، روشی که به­راحتی قابل انجام و از نظر اقتصادی مقرون به صرفه باشد و از همه مهمتر زیست تخریب پذیر و قابلیت تجزیه شدن در محیط زیست را داشته باشد و بتوان آلودگی­های نفتی را با بازده بالایی جمع آوری کند، بسیار مهم است.

 

امروزه غشاهای زیست تخریب پذیر با توجه به مزایای بسیار زیادی که دارند هم­چون هزینه ی کم، قابلیت دسترسی، عدم مشکلات محیط زیستی ثانویه باعث استقبال بسیار زیادی از طرف محققین و پزوهشگران در نقاط مختلف دنیا در زمینه ی جذب آلودگی های منابع آب شده است اما با این وجود متاسفانه امروزه غشاهایی مطلوبی که همه خواص و نیازها راشامل بشود و کمترین آسیب محیط زیستی را داشته باشد حداقل در زمینه ی آلودگی­های نفتی در ایران موجود نمی­باشد. از این رو ما در این کار تحقیقی به دنبال آن هستیم تا بتوانیم با الویت استفاده از مواد  طبیعی گیاهی که جنس سلولزی وگیاهی دارند در جهت حل مشکلات ناشی از آلودگی­هایی هم­چون لکه های نفتی باقی مانده در دریای خزر بعد از فوران چاه­های نفتی باشیم.

به طور کلی اهداف ما شامل اهداف کلی و جزیی بود که به ترتیب شامل:

اهداف کلی :

  • تهیه ی جاذب با پایه ی غشای پلیمری زیست تخریب پذیر با خاصیت آب گریزی و اصلاح خواص غشای پلیمری با استفاده از نانوذره با پایه ی کربنی به ترتیب در جهت آفزایش آب گریزی و روغن دوستی سطح غشا می­باشد.

اهداف جزیی:

  • بازدهی بالا برای جذب لکه های نفتی در آب
  • افزایش میزان نفوذ پذیری فوم پلیمری
  • کاهش رسوب فوم پلیمری در حین جذب
  • بررسی پایداری حراراتی و مکانیکی جاذب پلیمری

مقاومت مناسب غشا در برابر گرفتگی

 

 

 

[1] Biochemical